RSS

Mr. Steak House, Taman Equine

Assalamualaikum,

Sempena papa hana dpt gaji baru ni....hari gaji last week dia bawak kami anak beranak makan kat steak house, equine. Steak house ni area shop lot dekat2 ngan Giant Equine and berdepan dengan Genius Aulad. Nampak dari luar cam suram je kedai ni..sbb area ni mmg tak ramai orang and kedai pun tak banyak bukak. Tapi bila sampai ramai gak orang. Sekarang ni sampai2 kedai je mesti mata melilau carik kerusi baby ikea tu...sbb cik hana dah boleh duduk dlm kerusi tu. So senang lah mummy and papa nak makan kat luar..yippeee!! Satu lg..kalau time makan kena bawak bekal boleh suap hana makan sambil tunggu order kami sampai. Kita layan gambar2 je lah ek..tp lupa nak amik gambar menu. Memang takde tokoh nak jadi blogger makanan langsung. Malu2 nak amik gambar ngan papa yang mmg x supportive kalau nak jadi paparazi ni.

Macih papa..

Cakk..muka tukang belanja. order air tembikai susu...fefeeling bandung sket

Tempat masak..balik tu baju dah bau asap daa..

gaduh ke 2 beranak ni??

mummy punyer ciken cordon bleu..sos tomato. Boleh lah..

papa punyer sizzling steak..liat sket.

Tapi yummy lah jugek...


Overall oklah..service pun cepat. Tapi aku rasa kalau gi tempat2 gini nak selamat order ayam je lah...hehe. Kalau daging tu buat sendiri kat rumah lg sedap..kita beli lamb part shoulder kat giant tu. Pastu lumur sos black pepper n bakar...walla..lembut dan sedap..hehe. Tapi kalau nak papa nak belanja lg kat sini..mummy no hal. Ok sajokk...hehe. K bai!!

0 comments:

Post a Comment

happy comment peeps....jgn merapu sudahhhhhh

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers